De 2-minutenregel voor laser ontharingDe eerste uren na een laserbehandeling kunt u last hebben aangaande een gevoelige en rode huid, vergelijkbare met zonnebrand. Teneinde dit zoveel geoorloofd te bestrijden, smeren we direct na de treatment een verkoelende crème op uw huid.

Laserontharing kan zijn nauwelijks stressvolle behandeling. Een techniek en hardware bestaan exclusief ontwikkeld voor het ontharen en beschikken over bijna niet bijwerkingen. De warmte kan lijden tot tijdelijke pigmentverschuivingen. Laserontharing bezit mits positieve bijwerking het een structuur over de huid verbetert.

De aanleiding daarvan is dat u hierbij dit haarzakje beschadigt en deze moet in tact zijn voor een effectieve treatment.

Die laser is geschikt wegens ieder huidtype, verder wegens lieden betreffende een donkere huid of indien een huid gebruind is via de zon. In het laatste geval zal voor de Soprano Diode Laser SHR gekozen geraken.

Ben jouw geïnteresseerd in definitief ontharen? Neem vervolgens vrijblijvend aanraking met ons op teneinde je huidtype te bepalen.

Afhankelijk met het gebied dat u laat veven geraken de onkosten vanwege laserontharing berekend. Acura Geneeskundig Centrum hanteert ons van prijs betreffende € 50. TIjdens ons kosteloos en vrijblijvend intakegesprek ontvangt u een behandelvoorstel met een nauwkeurig kostenoverzicht.

U dan ook kan hiervoor uw polis raadplegen of uw belangstelling voorleggen met de verzekeraar. Soms verlangt een verzekeraar een verwijzing met uw huisdokter of behandelend specialist. Overbeharing in het gelaat wordt veelal bijvoorbeeld volledig vergoed.

Voor elke treatment geraken haarzakjes verslapt en vernietigd. Na gemiddeld 3 tot vier behandelingen geraken veilige gevolgen duidelijk omdat ‘kale’ plekken op de huid voortkomen.

Na een laserbehandeling zijn er veel zaken waar u op kunt letten. Deze bewerkstelligen nauwelijks ongemak. Zo is het cruciaal behalve cooling-gel of een zonnebrandcrème met goede beschermingsfactor geen verschillende producten op de behandelde huid met te brengen. Een behandelde huid kunt u dan ook zachtjes reinigen.

De haarzakjes die wij gedurende een behandelingen vernietigd beschikken over, moeten geen andere hoofdharen meer produceren. Immers is het geoorloofd het bij invloed van onder andere hormonen zoals de zwangerschap en een menopauze of medicatiegebruik, enig hergroei met haren optreedt. Dit kan zijn echter veelal betreffende 1 touch-up behandeling wederom echt te veven.

Dit kan zijn ons tijdelijke reactie welke vanzelf verdwijnt. De huid is gekoeld om een mogelijkheid op een reactie te reduceren. Na een tot 2 weken na de laserontharing kunt u dan ook zien dat een behandelde hoofdharen uit uw huid groeien. Het is geoorloofd teneinde de haren te scheren.

Op onze prijslijst ogen de meest voorkomende ontharingsbehandelingen. Bezit u dan ook vragen over een lees meer kosten aangaande ons laserbehandeling welke niet vermeld ogen op onze prijslijst, vervolgens raden aan we u dan ook om ons kosteloos consult in te plannen voor één betreffende de huidtherapeuten.

Laserontharing mag buiten verdoving worden uitgevoerd. De meeste mensen beleven een behandeling zodra enigszins pijnlijk. Doordat we gedurende een laserbehandeling koelen betreffende ons exclusief hiervoor ontwikkelde koeltoestel dat koude lucht uitblaast, kan zijn ons treatment buiten verdoving juist te verdragen.

Uw zorgverzekeraar kunt u dan ook precies zeggen op welke vergoeding u recht bezit. Laserontharing kan middels de aanvullende zorgverzekering compleet of gedeeltelijk vergoed geraken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *